X
Menu

Υδροθεραπεία παχέος εντέρου.

υδροθεραπεία παχέος εντέρου θεσσαλονίκη

 • H “Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου” ή διεθνώς σωστότερα “Colonic Irrigation” αντιστοιχεί σε μία παγκόσμια αναγνωρισμένη μέθοδο με σκοπό τον αποτελεσματικό καθαρισμό των τοιχωμάτων ολόκληρου του παχέος εντέρου κι ως εκ τούτου, την άμεση και σε βάθος αποτοξίνωση του οργανισμού.

  Με βάση το καθαρό φιλτραρισμένο νερό, καθαρίζουμε τα τοιχώματα του παχέος εντέρου σε βάθος και σε ολόκληρο του μήκος του, επαναφέροντας στο φυσιολογικό την καλή λειτουργία του. Το φυσικό αυτό σύστημα καθαρισμού του οργανισμού πραγματοποιείται ανώδυνα, χωρίς τη χρήση χημικών διεγερτικών. Κλείστε το ραντεβού σας στο Sunbox και τα αποτελέσματα της θεραπείας θα σας ενθουσιάσουν.

 • Τι εννοούμε με τον όρο «Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου».

  Ο όρος «Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου», ή διεθνώς σωστότερα «Colonic Irrigation», αντιστοιχεί σε μία παγκόσμια αναγνωρισμένη μέθοδο με σκοπό τον αποτελεσματικό καθαρισμό των τοιχωμάτων ολόκληρου του παχέος εντέρου κι ως εκ τούτου, την άμεση και σε βάθος αποτοξίνωση του οργανισμού.

  Ποια διαδικασία ακολουθείται και ποια η διάρκειά της;
  Με βάση το καθαρό φιλτραρισμένο νερό, καθαρίζουμε τα τοιχώματα του παχέος εντέρου σε βάθος και σε ολόκληρο το μήκος του, επαναφέροντας στο φυσιολογικό την καλή λειτουργία του. Το φυσικό αυτό σύστημα καθαρισμού του οργανισμού πραγματοποιείται ανώδυνα.

  Πριν τη διαδικασία ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα (διατροφή, αποφυγή κάποιων ουσιών, γυμναστική);
  Αυτό που ζητάμε από τον ενδιαφερόμενο είναι, λίγες ημέρες πριν να ξεκινήσει την υδροθεραπεία του παχέος εντέρου,
  Η χρονική περίοδος της προετοιμασίας εξαρτάται από το πόσο τοξινωμένος είναι κάποιος. Αν για παράδειγμα τρώει καθημερινά κρέας και καταναλώνει πολλή ζάχαρη και αλκοόλ, μία εβδομάδα είναι απαραίτητη. Αν όχι, η προετοιμασία μπορεί να κρατήσει και 3 ημέρες.

  Με την ολοκλήρωση της τεχνικής ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια στιγμή; Πρέπει να ακολουθήσει και πάλι συγκεκριμένες οδηγίες;
  Όσο το άτομο βρίσκεται σε περίοδο αγωγής ή αποτοξίνωσης, παραμένει στο χορτοφαγικό διαιτολόγιο. Στο τέλος κάθε συνεδρίας, φυσικά, μπορεί να πάει στο σπίτι ή τη δουλειά του, εφόσον θα νοιώθει ανάλαφρα, σαν να του έχει φύγει περιττό
  βάρος.

  Ποιοι ιατροί μπορούν να την εφαρμόσουν Υδροθεραπεία παχέος εντέρου (colonics) στη Θεσσαλονίκη;
  Η θεραπεία πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμοστεί από οποιοδήποτε ιατρικό, παραϊατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό που έχει λάβει την σχετική εκπαίδευση ικανότητας εφαρμογής.

  Είναι απαγορευτική για κάποια ομάδα ανθρώπων;
  Όλοι μπορούν να εφαρμόσουν την Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου. Αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα του εντέρου, όπως καρκίνος, κι ανάλογα με την κατάσταση του ατόμου, η γαστρεντερολόγος αποφασίζει αν μπορεί να την κάνει ή όχι.

  Σε ποιους συστήνεται και ποιες λειτουργίες του οργανισμού ενισχύει (ποια τα οφέλη για τον οργανισμό);
  Θεραπεύει χρόνια προβλήματα υγείας του εντέρου όπως, κολίτιδα, δυσκοιλιότητα και διάρροια. Μειώνει τα προβλήματα του συκωτιού. Σταματάει αποτελεσματικά πονοκεφάλους και αλλεργίες που προκαλούνται από εντερικές δυσλειτουργίες.
  Συστήνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια καλή υγεία και είναι ιδανική και για πρόληψη και για θεραπεία.

  Παράλληλα με τη συγκεκριμένη μέθοδο, προτείνεται και η εφαρμογή κάποιας άλλης τεχνικής (π.χ. μασάζ);

  Το λεμφικό μασάζ συνδυάζεται άριστα με την Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, μια που ανανεώνουν το σώμα και το αλλάζουν ριζικά.

  Έχουν διαπιστωθεί αντενδείξεις;
  Εφόσον το άτομο είναι αποφασισμένο να αποτοξινώσει τον οργανισμό του ολοκληρωτικά κι ακολουθεί τις οδηγίες του θεραπευτή, η Υδροθεραπεία του Παχέος Εντέρου είναι εντελώς ακίνδυνη.

  Πόσες φορές και σε πόσο χρονικό διάστημα επιτρέπετε η επανάληψή της;
  Ένας θεραπευτικός κύκλος περιλαμβάνει από έξι ως δέκα επισκέψεις. Η συχνότητα των επισκέψεων μπορεί να είναι από εβδομαδιαία ως και καθημερινή, και η διάρκεια κάθε επίσκεψης είναι 50 λεπτά. Ο τελικός αριθμός επισκέψεων εξαρτάται από τον οργανισμό κάθε ατόμου. Ολόκληρος ο θεραπευτικός κύκλος μπορεί να επαναλαμβάνεται ετήσια, με πολύ μικρότερο αριθμό επισκέψεων φυσικά.

 • Η εφαρμογή γίνεται από ειδικευμένο Ιατρό.